Bemary gastronomiczne

Bemary elektryczne wykonane są z atestowanej stali chromowo-niklowej gatunku OH18N9, dopuszczonej do kontaktu z żywnością przez Sanepid. Bemary służą do utrzymywania odpowiedniej temperatury wcześniej przygotowanych potraw. Są ziezastąpione w miejscach zbiorowego żywienia. Grzałki zamocowane są bezpośrednio pod pojemnikami gastronomicznymi typu GN i mogą pracować zarówno w powietrzu jak i w wodzie. Wykonujemy bemary wolnostojące i do zabudowy. Ilość i konfiguracja pojemników typu GN dostosowywana jest każdorazowo do potrzeb Klienta.

Proponowane rozwiązania

Bemary gastronomiczne wykonujemy na wymiar, projektując je według określonych potrzeb i wymagań Klienta. Poniżej przedstawiamy sprawdzone, najczęściej wybierane rozwiązania, które mogą posłużyć Państwu jako punkt odniesienia.

Bemary

Powyższe projekty mają charakter poglądowy i mogą być dowolnie modyfikowane. Wykonujemy również bemary gastronomiczne zaprojektowane przez Klienta, służąc przy tym wsparciem i doradztwem technicznym.