Zlewy gastronomiczne
Stoły z komorami zlewowymi wykonane są z atestowanej stali chromowo-niklowej gatunku OH18N9, dopuszczonej do kontaktu z żywnością przez Sanepid. Powierzchnia robocza zlewów ze stali nierdzewnej oraz miejsca widoczne na zewnątrz szlifujemy z zachowaniem struktury liniowej. Blaty robocze wykonywane są z komorą spawaną, co daje możliwość wyboru jej wielkości i kształtu. Miejsca nie obrabiane w trakcie produkcji osłonięte są na czas transportu i montażu folią ochronną. Tył i boki blatu mogą posiadać tzw. rant, który zabezpiecza przed przedostawaniem się wody z części roboczej w szczelinę przy ścianie. Stół ze zlewem posiada możliwość wypoziomowania dzięki stopkom regulacyjnym zamontowanym w nóżkach.
Proponowane rozwiązania:
Zlewy wykonujemy na wymiar, projektując je według określonych potrzeb i wymagań Klienta. Poniżej przedstawiamy sprawdzone, najczęściej wybierane rozwiązania, które mogą posłużyć Państwu jako punkt odniesienia.